Europa en ook Duitsland drogen steeds meer uit. Bovendien daalt het grondwaterpeil op alarmerende wijze. Regendagen alleen volstaan niet om het probleem tegen te gaan – er zijn passende maatregelen en een mentaliteitsverandering nodig.

Water zou de belangrijkste grondstof van de 21e eeuw kunnen worden.

Een duurzame en economische optie op het gebied van rioolreiniging zijn bijvoorbeeld voertuigen met automatische waterterugwinning.

De voertuigen van onze “tijdmachine”-vloot besparen jaarlijks 151.875.000 liter bedrijfswater. Het automatische waterterugwinningssysteem behandelt het geabsorbeerde water zodanig dat het kan worden teruggevoerd naar het spoelwater, waardoor een continue werking mogelijk is. Dit betekent dat het niet meer nodig is om kostbaar vers water uit de hydrant bij te vullen – wanneer het spoelwater opgebruikt is.

Bij Kanalreiniger.eu vindt u nieuwe en jong gebruikte water reclaimers van A – zoals Assmann tot W – zoals Wiedemann enviro tec.Overtuig uzelf! Op verzoek maken wij graag een afspraak voor overleg en demonstreren wij u een dergelijk voertuig op onze eigen testbank.